Kampanja

Kestävää kilpailukykyä Itä-Suomeen

Hienoa, että olet kiinnostunut julkisesta rahoituksesta liiketoimintasi kehittämiseen. Etsimme nyt voimakkaasti kasvavia ja kansainvälistyviä yrityksiä Itä-Suomen alueelta. Tavoitteena on sijoittaa yrityksiin kevään aikana 10 miljoonaa euroa.

Seuraa kampanjan etenemistä:

Seuraavasta kuvasta voit seurata, kuinka paljon ELY-keskukselle saapuu hakemuksia kampanjan aikana. Jokainen saapunut hakemus ei kuitenkaan päädy hyväksyttyjen päätösten joukkoon, joten 10 000 000 € täyttymistä ei pidä säikähtää.

Päivitetty 11.4.2019

Mitä voimme rahoittaa?

  • Uuden liiketoiminnan kehittämistä, jos se parantaa yrityksen kilpailukykyä merkittävästi
  • Investointeja uusiin rakennuksiin, laitteisiin tai patenteihin/aineettomiin oikeuksiin
  • Kansainvälistymis tai vientitoimia esimerkiksi markkinaselvitysten avulla
  • Suuntaamista täysin uusille markkinoille

Miten paljon voimme rahoittaa?

Investointeihin voidaan myöntää max 35 % ja kehittämiseen 50 %. Etsimme nyt voimakkaasti kasvavia ja kansainvälistyviä yrityksiä, joten toivomme hankkeiden hyödyntävän molempia rahoitusmahdollisuuksia. Olemme huomanneet, että kasvu onnistuu usein parhaiten, yhdistämällä investointeja kehittämistoimenpiteisiin.

Haluatko osallistua kampanjaan?

Hienoa! Se on helppoa. Otat vain yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla. Kampanja-aika toukokuun loppuun!

  1. Kerro, mitä yrityksesi tekee ja miten kehittäisit liiketoimintaasi rahoituksen avulla? Mainitse myös yrityksesi kotipaikka.
  2. ELY-keskuksen rahoitusasiantuntija on sinuun yhteydessä ideastasi mahdollisimman pian, mutta viimeistään viikon sisällä. Laitathan lomakkeeseen myös puhelinnumerosi, jos haluat, että soitamme!
  3. Aloita yrityksesi kehittäminen kohti kasvua!