15 miljoonan rahoituskampanjan ohi – Mitä jäi käteen?

ELY-keskuksen rahoitushaun tulos – Yritykset uskovat tulevaan, kehittävät ja investoivat

ELY-keskuksen rahoituskampanja Itä-Suomessa tavoitti ennätysmäärän yrityksiä.

Itä-Suomen rakennerahastoyksikkö aktivoi alueen pieniä- ja keskisuuria yrityksiä keväällä kampanjalla, jonka aikana alueelle oli varauduttu sijoittamaan 15 miljoonaa euroa. ELY-keskus etsi rahoitettavaksi voimakkaasti kasvavien ja kansainvälistyvien yritysten kehittämishankkeita.

Sivustolla www.puhettarahasta.com/kampanja yrittäjät pystyivät jättämään lyhyen yhteydenottopyynnön, jossa esittelivät rahoitusideansa. Kampanjaa markkinoitiin digitaalisissa kanavissa, kuten Puhetta rahasta Facebook-sivuilla, ja se herätti paljon kiinnostusta.

Runsaasti hankeideoita ja rahoitustietoisuus kasvoi

Kampanjan aikana hankeideoita tuli yli 120 kappaletta. Rahoitushakemuksia saapui lähes 15 miljoonan euron edestä. Tämä jäi vain hieman tavoitteesta, joka oli 15 miljoonaa euroa. Osa kampanjan aikaisista yhteydenotoista realisoituu viiveellä, loppuvuoden aikana. Odotukset ylittyivät.

”Yritysten kehittämis- ja investointihalukkuus Itä-Suomessa näyttää olevan edelleen hyvällä tasolla ja se antaa uskoa myönteisen talouskehityksen jatkumiselle ja työllisyyden paranemiselle”, kommentoi yksikön päällikkö Kalevi Pölönen

Asiakkailta saadun palautteen perusteella, tietoisuus kasvoi ELY-keskuksen rahoituksen eri mahdollisuuksista. Yhteyttä ottaneet yrittäjät olivat tyytyväisiä helppoon yhteydenottotapaan ja ELY-keskuksen nopeaan palautteeseen hankeideasta.

Mitä jos minulla on idea, joka kaipaa rahoitusta?

Yritykset voivat hakea rahoitusta ympäri vuoden, ottamalla yhteyttä alueensa ELY-keskukseen. Itä-Suomen rahoitusasiantuntijoiden puoleen voi kääntyä lisäkysymyksissä yhteystiedot löytyvät rakennerahastojen sivuilta.

ELY-keskuksen virallinen tiedote.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s