Uusia nimityksiä – Tervetuloa töihin uusi työntekijä

Olemme rekrytoineet uuden työntekijän, joka auttaa yrittäjää löytämään sopivat palvelut ELY-keskuksen ja TE-toimiston palveluista. Kyse on määräaikaisesta työsuhteesta, joka kestää 15.7. saakka. Tarkoitus on, että hän osaa neuvoa rahoitus, kansainvälistymis, työntekijöiden koulutus ja rekrytointiasioissa. Hän neuvoo asiasi eteenpäin tai hänen kauttaan voi jättää yhteydenottopyynnön sinulle parhaiten auttavalle henkilölle. Miltäs kuulostaa?

Elykäs, uusi chattibotti

Etelä-Savon ELY-keskus ottaa koekäyttöön teköälyä monipuolisesti hyödyntävän Chatbotin, joka on nimetty Elykkääksi. Elykäs on helppokäyttöinen, nopea ja älykäs sovellus, joka opastaa yritysasiakkaat oikean palvelun tai kontaktin pariin.

Elykäs osaa neuvoa rahoitusosiossa Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla eli Itä-Suomessa. Muut palvelut toimivat vain Etelä-Savossa.

Mitä kaikkea Elykäs osaa neuvoa?

Elykäs osaa kertoa ELY-keskuksen ja TE-toimiston yrityksille suuntaamista palveluista, kuten yrityksen perustaminen, rekrytointi, koulutus, rahoitus ja kansainvälistyminen. Elykäs kertoo yrityspalveluista kysyjän palvelutarpeen mukaan ja pystyy kertomaan palvelun sisällöstä ja hakumenettelyistä.

Elykäs ottaa myös vastaan yhteydenottopyynnön, johon asiantuntija vastaa tai kertoo yhteyshenkilöt, jos yritys haluaa ottaa itse yhteyttä. Asiakaspalvelun lisäksi Elykkään avulla on tarkoitus aktivoida uusia yrityksiä kehittämään tuotteitaan ja palveluitaan.

Elykästä pääsee testaamaan osoitteessa: https://ely.metamind.fi/ . Chatbot toimii erinomaisesti myös mobiilisti.

Kokeilun aikana Elykästä kehitetään käyttäjiltä saadun palautteen perusteella. Palvelusta pyritään tekemään pysyvä ja se on mahdollista laajentaa koko maan kattavaksi, mikäli kokemukset ovat hyviä. Voit laittaa kehittämisehdotuksesi esimerkiksi tämän kirjoituksen kommentteihin tai Elykkään palaute-laatikkoon. Kiitos jo etukäteen avusta!

Etelä-Savon ELY-keskus on saanut rahoitusta kokeiluun Valtionvarainministeriön Robotiikka-haussa syksyllä 2018 (https://vm.fi/robohaku2018-syksy). Toteutuksesta vastaa mikkeliläinen Metatavu Oy.

Kirjoittajana viestintäsuunnittelija Suvi Rautava

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s