Rahoituksen kysyntä yllätti – ELY-keskuksen rahoituskampanjaan 5 miljoonan lisäpotti

Rahoituksen kysyntä yllätti – ELY-keskuksen rahoituskampanjaan 5 miljoonan lisäpotti – Kampanjasumma kohoaa 10 miljoonasta 15 miljoonaan euroon.

Itäsuomalaiset yritykset ovat ottaneet innostuneesti vastaan Etelä-Savon ELY-keskuksen pk-yrityksille suuntaaman rahoituskampanjan. Yhteydenottoja ja hakemuksia on tullut niin runsaasti, että ELY-keskus päättää varautua sijoittamaan kampanjan aikana tulleisiin kehittämishankkeisiin 15 miljoonaan euroa alkuperäisen 10 miljoonan euron sijasta. Kampanjan aikana on tavoitettu erityisesti uusia asiakkaita, mikä on positiivinen suunta.

Kampanjasummaa pääsee seuraamaan kampanjasivustolta
Pääset seuraamaan kampanjasummaa http://www.puhettarahasta.com/kampanja

Aktivointikampanjan potti kasvaa 15 miljoonaan euroon

Rahoituskampanjalla ELY-keskus etsii rahoitettavaksi voimakkaasti kasvavien ja kansainvälistyvien itäsuomalaisten pk-yritysten kehittämishankkeita. Suuri suosio yllätti. ELY-keskukseen on tullut yli 100 hankeideaa, joissa haetaan rahoitusta yli 10 miljoonan euron edestä.

– On ollut hienoa huomata, kuinka yrittäjät ovat aktivoituneet. Suuren suosion vuoksi olemme päättäneet nostaa aktivointikampanjan pottia 5 miljoonalla eurolla, jonka jälkeen kokonaispotti on 15 miljoonaa euroa, kertoo yksikön päällikkö Kalevi Pölönen.

Yksikön päällikkö Kalevi Pölönen iloitsee rahoituskampanjan onnistumisesta
Yksikön päällikkö Kalevi Pölönen iloitsee aktivointikampanjan onnistumisesta

Kampanjan aikana yrittäjä on voinut laittaa hanke-ideansa sivustolle www.puhettarahasta.com/kampanja, jonka jälkeen ELY-keskuksen rahoitusasiantuntija on ottanut yhteyttä yrittäjään.

– Olemme saaneet hyvää palautetta erityisesti siitä, että yhteydenottolomake on yksinkertainen. Yhteydenotto on ollut helppoa ja olemme tavoittaneet uusia yrityksiä. Sivustolle asennettiin myös mittari, jonka avulla voi seurata, kuinka haetun rahoituksen määrä kasvaa kampanjan aikana. Tämä konkretisoi rahoituksen kysynnän kasvua, kertoo kampanjan mainioon sujumiseen tyytyväinen yksikön päällikkö Kalevi Pölönen.

Rahoituskampanja päättyy 27.5, joten osallistumisaikaa on vielä hyvin jäljellä.

Linkki ELY-keskuksen rahoituskampanjasivulle

Lisätietoja kampanjasta:

Yksikön päällikkö Kalevi Pölönen, Etelä-Savon ELY-keskus, p. 044 246 4670, kalevi.polonen(at)ely-keskus.fi

Yksi vastaus artikkeliiin “Rahoituksen kysyntä yllätti – ELY-keskuksen rahoituskampanjaan 5 miljoonan lisäpotti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s