Mistä tietoa ELY-keskuksen rahoituksesta?

ELY-keskuksen asiantuntijoita voi tulla tapaamaan myös paikan päälle.

Aloitimme blogin kirjoittamisen noin vuosi sitten. Tarkoituksena oli luoda kevyempi kanava, jossa yrittäjät ja hanketoimijat voisivat rauhassa tutustua julkisen rahoituksen maailmaan. Sen omaksuminen ei ole nimittäin mikään helpoin tehtävä.

Halusimme, että kirjoitukset ovat kaukana virkakielestä ja byrokratiasta, joten kevyempien blogien kirjoitus tuntui luonnolliselta vaihtoehdolta. Ei sekään mikään helpoin tehtävä. Toivottavasti olemme myös onnistuneet siinä.

Kirjoituksia on kertynyt vino pino, joten tämän kirjoituksen tarkoituksena on nostaa esiin joukosta ne blogikirjoitukset, joista saat ensimmäistä tietoa rahoituksesta.

Jos rahoitus on sinulle uusi asia tai vielä vähän tuntematon, aloita näistä kirjoituksista:

  1. Rahoitus tutuksi sarjan OSA 1 Millä perusteella rahoitusta saa?
  2. ja OSA 2 ELY-keskus rahoittaa kehittämistä ja investointeja
  3. Rahoitustietoa jakamassa yrittäjille
  4. Vinkki! Puhettarahasta-sivustolla on myös UKK-osio, josta löytyy varmasti vastaus moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin:

Jos haluat katsoa esimerkkejä jo rahoitetuista projekteista, katso nämä tekstit alla:

  1. Esimerkki sosiaalirahoituksen (ESR) hankkeesta, jonka toteuttajana on Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu. Hankkeessa viedään suomalaisten yrittäjien osaamista Lähi-itään.
  2. Teollisuusalan yrityksiä Premetec, Esmarin Composites ja Toolfac.
  3. Esittelyssä Kangasniemeläinen konepaja Reifer ja yritysryhmähanke Puumalasta, jossa mukana Sahanlahti Resort, Okkolan lomamökit ja Hanhiniitty.

EXTRA-Vinkki

Jos ei tunnu siltä, että huvittaisi lukea. Voit ottaa rohkeasti yhteyttä ELY-keskuksen rahoitusasiantuntijoihin. Soita tai laita sähköpostia, he neuvovat ja opastavat sinua alkuun. Rahoitusasiantuntijoiden yhteystiedot löydät tästä.

Mistä asioista haluaisit, että sivustollamme kerrotaan?

Onko jokin osa-alue jäänyt pois tai et löydä haluamaasi vastausta. Onko jokin asia jäänyt vaivaamaan. Kerro se kommenttiboksissa, niin me kirjoitamme!

Kirjoittajana viestintäsuunnittelija Suvi Rautava. Suvi on visionääri, joka rakastaa kauniita asioita, luontoa ja kehittämistä. Suvin vahvinta osaamista on digiviestintä, some ja juridiikka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s