Helpoin ja (halvin!) tapa kehittää yrityksesi liiketoimintaa

Usein ulkopuoliset silmät näkevät jotain sellaista, mitä ei ehkä itse omassa toiminnassaan näe. Yritysten kehittämispalveluiden eli tuttavallisesti sanotusti Kehpojen avulla yritys voi kehittää toimintaansa erittäin helposti ja ennen kaikkea ilman turhaa byrokratiaa.

Homma toimii käytännössä niin, että yrittäjä valitsee ulkopuolisen asiantuntijan, jonka avulla hän lähtee kehittämään yrityksen toimintaa. ELY-keskus maksaa palvelun kustannuksista jopa 80 %. Käytännössä yhden konsultointipäivän hinnaksi jää 220-300 € + ALV. Palvelua voivat hyödyntää pienet ja keskisuuret yritykset toimialasta riippumatta. Aika hyvä diili, vai mitä mieltä olet?

Miten palvelu toimii?

  1. Huomaat yrityksessäsi kehittämistarpeen, jossa ulkopuolinen apu voi olla tarpeen
  2. Tee sähköinen hakemus, ohjeet: https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut
  3. Valitset itse ulkopuolisen asiantuntijan auttamaan liiketoimintaasi ja tarvittaessa ELY auttaa asiantuntijan valinnassa
  4. Saat päätöksen 1-2 päivässä
  5. Lopputulos: toiminta kehittyy ja tulokset paranevat €€€

Bittigurun onnistumistarina

Bittiguru käytti ELY:n Yrityksen kehittämispalveluita ja sai: viivan alle lisää euroja, sitoutti henkilöstöä ja paransi tekemisen laatua. Toimitusjohtaja Ari Hakulisen mukaan yrityksen liiketoiminnan kehittäminen ei voisi enää helpommaksi muuttua. Hän kuvaa päätöstään käyttää palvelua myös yhdeksi fiksuimmistaan. Hän hankki koko firman henkilöstölle valmennuksen, jossa osaamistarpeet kartoitettiin kattavasti.

Asiantuntijoina Bittigurun apuna toimivat Otto Kuivalainen Vendacon ja Teemu Purmonen Proper Oy:stä.

”Maailma muuttuu ja muutoksessa tulisi olla mukana ja vielä mielellään aikaisessa vaiheessa,” toteavat Otto ja Teemu.

”Bittigurun esimerkissä oli hienoa henkilöstön kehittämistä. Toivottavasti myös monet muut yrittäjät löytävät ELY-keskuksen palvelun pariin. Palvelun pariin voi tulla, vaikka ei olisi ihan selvillä, mitä tulisi kehittää, ELY-keskuksen asiantuntijat kyllä auttavat yrittäjää eteenpäin, ” kommentoi ELY:n Päivi Vaarala

Bittigurusta kertova artikkeli, ”Olisiko liiketoiminnassasi kehittämisen paikka” on julkaistu Pohjois-Karjalan Kauppakamarin julkaisussa. Pääset lukemaan jutun kokonaisuudessaan tästä linkistä: https://bit.ly/2CZiR9e sivuilta 18-19.

Kauppakamarin artikkelin teksti: Sirkka-Liisa Aaltonen Viestintä-Ässä Oy, artikkelin ja tämän blogitekstin kuvat: Jarno Artika

Kirjoittajana viestintäsuunnittelija Suvi Rautava

Yksi vastaus artikkeliiin “Helpoin ja (halvin!) tapa kehittää yrityksesi liiketoimintaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s