Muutoksen tuulia: Rahoitusta haetaan nyt pankkitunnuksilla

ELY-keskuksen rahoituksen hakemiseen (yrityksen kehittämisavustus) on tullut kaksi oleellista muutosta. Toivottavasti nämä muutokset helpottavat asiointia ELY-keskuksen kanssa.

Mikä sitten on muuttunut?

  1.  Nettisivu, josta rahoitusta haetaan on muuttunut. Yrityksen kehittämisavustusta haetaan nyt aluehallinnon asiointipalvelusta. Pääset sinne suoraan oheisesta linkistä: https://sahkoinenasiointi.ahtp.fi/fi/palvelut

  2.   Katso-tunnistus jää unholaan. Yrittäjä kirjautuu palveluun hakemuksen jättämistä varten omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillaan, mobiilivarmenteella tai VRK-kansalaisvarmenteella. Eli erillistä Katso-tunnistetta ei tarvitse.

Muuta huomioitavaa

Hakemuksen tekeminen onnistuu, jos yrityksenkaupparekisteriin merkitty nimenkirjoitussääntö / asiointivaltuutusmahdollistaa yritysrahoituksen hakemisen.

Maksatushakemus jätetään saman palvelun kautta. Asiointipalvelussa on valmiina yritykselle myönnetyn rahoituspäätöksen tiedot, ja päätöksen diaarinumeron kautta yrittäjä tai hänen valtuuttamansa henkilö voi täyttää maksatushakemuksen.

Sähköisen asioinnin neuvontaa ja palveluun liittyvää yleisneuvontaa tarjoaa esimerkiksi Yritys-Suomen puhelinpalvelu puh. 0295 020 500. Voit olla yhteydessä myös meihin ELY-keskuksen asiantuntijoihin. (Yhteystiedot alhaalla)

 

 

 

 

Lisätietoa ELY-keskuksen yritysrahoitusasiantuntijalta

Heräsikö kysymyksiä? Ennen rahoitushakemuksen jättämistä, suosittelemme, että otat yhteyttä ensin ELY-keskuksen asiantuntijaan. Samalla saat lisätietoja kehittämisavustuksen myöntämisperusteista, rahoituslinjauksistaalueella ja hyväksyttävistä menoista.

Itä-Suomen yritysrahoitusasiantuntijoiden yhteystiedot löytyypi: http://www.rakennerahastot.fi/web/ita-suomen-suuralue/ely-keskus

Puhetta_rahasta_ELYkeskus_yhteystiedot

Siirry rahoitushakemuksen tekoon:

Kirjoittajan viestintäsuunnittelija Suvi Rautava

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s